Aanvraag of inzien registratie werkt straks niet meer op oude browser

Eind oktober 2020 stopt het CIBG met de ondersteuning van Internet Explorer 11 op Windows 7 of 8. Dit betekent dat een aanvraag voor registratie in het diergeneeskunderegister niet meer mogelijk is via Windows 7 of 8 in combinatie met Internet Explorer 11 gebruikt. Maakt u gebruik van Windows 7 of 8, stap dan over op een moderne browser zoals Chrome of Firefox. Internet Explorer op Windows 10 wordt wel ondersteund.

Achtergrond

Het CIBG vindt veilige digitale dienstverlening belangrijk en we willen dat onze websites veilig en toegankelijk zijn. We streven er daarom naar dat alle websites van het CIBG volledig voldoen aan de hoogste beveiligingseisen voor websites van de overheid. Bij gebruik van Internet Explorer 11 op Windows 7 of 8 kunnen wij niet voldoen aan deze beveiligingseisen. Om deze reden is besloten te stoppen met de ondersteuning.